Nitroděložní tělísko a venušiny kuličky

Dobrý den, mám možná rok zavedené nitroděložní tělísko (Gynefix) a zajímalo by mě zda mohu používat Venušiny kuličky pro posílení poševních svalů. Předem děkuji za odpověď. S pozdravem Pavlína

Odpověď odborníka:

Je to možné,bylo by ale vhodné zkontrolovat zda vlákna v pochvě nebyla ponechána příliš dlouhá. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: