Nitroděložní tělísko dana

Dobrý den chtěla bych se zeptat zda je možné zavést nitroděložní tělísko v 16 letech z důvodu studia:-) děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

dobrý den, osobně bych v 16letech nehorm.tělísko nedávala, spíše hormonální jaydesse, které je na tři roky a je malé. Důvod je antikoncepční.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: