Nitroděložní tělísko goldlily

Dobrý den, je mi 18 let, před týdnem mi gynekolog zavedl nitroděložní tělísko. Všechno je zatím v pohodě. Nahmatala jsem si malilinkatý konec vlákének, slyšela jsem, že to taková malá kontrola, jestli je tělísko na svém místě. Chtěla bych se zeptat, jestli se ale při menstruaci nemohou vlákénka nějak "přichytit" na tampón? A něco způsobit. Mám z toho poměrně strach. A také by mě zajímalo, jestli je možné, že partner při sexu něco ucítí? Děkuji moc, za odpovědi. Tereza

Odpověď odborníka:

dobrý den, tampon vlákna nezachytí, nejsou z "chytavého materiálu".partner je někdy cítit může, býv to vyjímečné, pokud budete mít tento problém, navštivte gynekologa, vlákna lze zkrátit.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
Odpověd | Od: Gejb | 7.5.2011 16:52
Přeji pěkný den a připojuji mé zkušenosti s lilijí.Mám jí skoro 4roky jsem s ní naprosto spokojená.Mezitím jsem měla 3 pertnery a je pravda že jeden vlákénko cítil ale byl spokojený nebolelo to ba naopak mu to dělalo dobře :D.Tak si myslím že obavi mít nemusíš.Také vlákénko na prs cítím když si tam šáhnu ze začáku jsem z to ho měla obavi ale dnes jsem ráda mám jistotu že tam je.tak že sem oto více v klidu .Je pravda že si dělám už měsíc starosti s tamponem bojím se to zkusi.Ale pokud paní doktorka píše že by se nic stát nemělo tak to asi rysknu při příští Menstruaci jestli už máš zkušenost prosím písni.Děkuji G
reagovat
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: