Nitroděložní tělísko - jediná možnost?

Dobrý den, měla bych dotaz ohledně možností antikoncepce. V roce 2008 jsem kvůli preeklampsii musela podstoupit císařský řez, následovala komplikace - plicní embolie. Od té doby nemám žádné potíže, nemusím brát žádné léky. Mám však pocit, že častější používání kondomů mi způsobuje záněty... Chci se zeptat, zda je mě nitroděložní tělísko jedinou možností antikoncepce po předem popsaných obtížích...?

Odpověď odborníka:

Prodělaná plicní embolie je kontraindikací hormonální antikoncepce,tedy tělísko ochrana partnera, spermicidní látky. příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: