Nitroděložní tělísko mirena

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli může nitroděložní tělísko Mirena způsobit deprese? Za půl roku to bude 5 let a jelikož nevím, jak fungují hormony, tak se chci zeptat, jestli je to možné? Není mi poslení měsíc psychicky dobře, mám deprese, cítím úzkost a nic mě nebaví. Snažím se najít příčinu. Děkuji za odpověď. Veronika

Odpověď odborníka:

Dobrý den, po tak dlouhé době, co máte Mirenu zavedenou, je nepravděpodobné, že by začala způsobovat depresivní nálady. Příčina depresí bude tedy nejspíše jiná.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: