Nitroděložní tělísko mirena

Dobrý den, mám dotaz ohledně nitroděložního tělíska Mirena. Byla mi dána v únoru 2010, následně jsem měla problém se žlučníkem a na to se mi vytvořila lupénka.Žlučník mi byl v roce 2010 vyoperován, a tak jsem začala řešit tu lupénku. I když jsem používala kortikoidy, a dostala se i k léčbě Tomesa, stejně se mi toto za poslední tři měsíce výrazně zhoršilo. Slyšela jsem názor, že by to mohlo být nitroděložním tělískem. Prosím o info, zdali je toto možné. Děkuji

Odpověď odborníka:

Mirena by neměla mít žádný vliv na vše obtíže, působení hormonu je převážně lokální v dutině děložní Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: