Nitroděložní tělístko.

10.9. mi doktor zavede nitroděložné tělísto Genefix, po něm jsem 5 krvácela a to pak přestalo. týden jsem neměla nic a po týdnu jsem začala špinit,jako kdyby jsem měla už mít měsíčky,i pobolívalo v podbříšku, ale ty měsíčky mám dostat až o týden dýl. tak se chci zeptat,jestli je to normální nebo ne? jestli je možné že můžu dostat měsíčky o týden dřív. a upraví se to potom? děkuji za odpověd.

Odpověď odborníka:

Můžete dostat menstruaci dříve, krvácení po zavedení je běžné - drobné trhlinky hrdla děložního.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: