Nitrodelozni tesisko+sex+ockovani delozniho cipku

Dobry den chtel bych se optat jak to budeme s partnerkou mit necha li se naockovat proti rakovine delozniho cipku jsme partneri uz delsi dobu a chteli bychom spolu zacit sexualne zit Partnerka je zatim pana a ja panic a jsme si verni... pokud podstoupi ockovani bude v tom nejaky problem???....otazka cislo 2: je mozne u ockovani zaroven pouzivat nitrodelozni telisko jako formu antikoncepce??

Odpověď odborníka:

Dobrý den, očkování proti rakovině děložního čípku začíná působit až po 3. injekci. Aby se tedy Vaše partnerka virem HPV nenakazila, je vhodné do té doby používat kondom. Další sexuální život by neměl být problém. Očkování nepředstavuje kontraindikaci pro nitroděložní tělísko, ať se Vaše partnerka poradí s gynekologem.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: