Nitroděžní tělísko

Dobrý den.Navštěvuji ordinaci soukromého gynekologa. V roce 2012 jsem rodila císařským řezem a nyní zvažuji antikoncepci formou nitroděložního tělíska. Můj lékař mi doporučil silikonové nitro.tělísko,jehož cena je 6500kč. Jsem na mateřské dovolené a vím že existují i jiné cenově pro mne dostupnější tělíska.Můj doktor mi řekl, že tyto levnější ne silikonove tělíska po císařském řezu tlačí na jizvu.Chtěla bych se tedy zeptat jestli je to skutečne pravda a musím mít jen tuto silikonovou variantu. Předem moc děkuji za odpověď. S pozdravem

Odpověď odborníka:

Můžete mít jakékoliv tělísko jedno z nejlépe snášených je Mirena. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: