Nitrofurantion

Dobrý den. Před pár dny jsem začala užívat na zánět močového měchýře antibiotika Nitrofurantoin. Po třetím prášku jsem dostala silné průjmy a prášky jsem po dohodě s lékařem vysadila. Doktor mi řekl, že je průjem běžný. Vysadila jsem je v sobotu a ještě dnes v úterý průjmy neodezněly. Endiaron nezabírá. Začla jsem včera užívat laktobacily s vitaminy skupiny B. Jsem už vážně zoufalá, odmítám jídlo, abych byla schopna existovat. Chodím na VŠ a nemůžu si dovolit nechodit tam teď před koncem semestru. Moc Vás prosím, jak dlouho budou průjmy trvat nebo čím se mám řídit, abych měla co nejdřív po problémech. Děkuju moc za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud by průjmy přetrvávaly ještě 1-2dny, rozhodně zajděte k lékaři na vyšetření. Do té doby si kupte prostředek Smecta a řidte se návodem v příbalovém letáku. Pokud průjmy budou trvat, mohlo by jít o jiný zdroj potíží - ne jen nežádoucí účinek léku Nitrofurantoin a proto jsou následná návštěva u lékaře a vyšetření nezbytné.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x