Nitrofurantoin a ha

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda antibiotika nitrofurantoin - ratiopharm snižují účinnost HA - konkrétně Vreya a zda ji případně snižují i po dobrání antibiotik (kolik týdnů?). Děkuju předem.

Odpověď odborníka:

Nitrofurantoin není antibiotikum ale chemotherapeuticum a účinek antikoncepce nesnižuje příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: