Nitrofurantoin a ha sunya

Dobrý den, byly mi předepsány antibiotika Nitrofurantoin 3x denně na pět dní a poté 1 tableta na noc po dobu 3 měsíců. Chtěla jsem se zeptat, jestli to má nějaký vliv na účinnost antikoncepce Sunya, kterou beru ráno. Předem moc děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Nitrofurantoin nesníží účinek antikoncepce.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: