Nitrofurantoin-ratiopharm

Dobrý den, mám dotaž, je možné, aby tento lék Nitrofurantoin-ratiopharm, který již užívám měsíc a něco, ovlivnil těhotenský test?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, těhotenský test je postaven na detekci těhotenského hormonu v krví a moči těhotné ženy. Jeho produkce není ovlivněna užíváním léků. Proto ani antibiotická terapie Nitrofurantoinem nemůže změnit produkci tohoto hormonu.

MUDr. Renata Kavanová
MUDr. Renata Kavanová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: soukromá praxe My.Gyn, s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: