Nizka hladina lymfocytov

Dobry den. Chcem sa spytat a zaroven aj reagovat na moju predoslu otazku, na kt. odpovedal pan doktor Čupera. Napadlo mi, ci na tie moje velmi nizke vysledky TB lymfocytov, NK a CD8 nemali mozno vlyv aj antibiotika Oxiflocin, ktore som brala na masivneho zlateho stafylokoka v nose. Brala som ich 8 dni a poslednu tabletku som uzila 4 dni pred branim tej inkriminujucej krvi u imunologa. V prilohe Vam posielam aj pribalovy letak k lieku. Nasla som tam o takomto niecom zmienku...Dakujem za odpoved, uz Vas nebudem rusit. Pekny zvysok dna.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud jste byla na těchto odběrech krátce po infekci stafylokokem či po léčbě antibiotiky, je možné že ty výsledky jsou tímto ovlivněny. Jsou to přeci jen poměrně citlivé odběry a k ovlivnění výsledku stačí málo. To co je v příbalovém letáku Vámi zmíněného léku jsou trochu jiné problémy, než o jaké se jedná ve Vašem případě.

MUDr. Jaroslav Čupera
MUDr. Jaroslav Čupera

Specializace: Intenzivní medicína
Pracoviště: ARO Nemocnice Ivančice

Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: