Nízka sliznica maternice

Dobrý deň, v septembri tohto roku som vysadila antikoncepciu.Prvú normálnu menštruáciu som dostala až začiatkom decembra,ale bola veľmi slabá.Bola som na vyšetrení u gynekológa a ten mi povedal,že mám dosť nízko sliznicu maternice.Znamená to,že mám radšej ešte počkať s otehotnením?Ak by som náhodou teraz otehotnela,mám kvôli nízkej sliznici vyššie riziko potratu?Ak máme radšej čakať,tak ako dlho?Ďakujem za odpoveď.

Odpověď odborníka:

Nízká sliznice je nic neříkající výraz a záleží také na tom v jaké fázi cyklu bylo měření prováděno. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Mykóza penisu: Pohlavní nemoc to není, ale přehlížet ji se nevyplácí!
Hepatitida
Články: Hepatitida
Hepatitida, někdy nesprávně...
Když se rakovina rozšíří do kostí
Články: Když se rakovina rozšíří do kostí
Toto zhoubné onemocnění...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Zánět žil
Články: Zánět žil
Zánět žil, flebitida, se...
Ramsayův–Huntův syndrom: Když pásový opar postihne lícní nerv
Astmatici, vyzrajte na zimu
Články: Astmatici, vyzrajte na zimu
Bohužel ani zimní období...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x