Nízké tsh po odnětí štítné žlázy

Dobrý den, prosím o info.V 2001 mi byla elimin.celá ŠŽ.před rokem hysterektomie i s vaječníky a od té doby se vše zhoršílo, mám PID na deprese s hypománickými až psychotickými stavy, zvýšil se chol-6,9, cukr-6,3 (zhubla jsem 17 kg)a snížilo TSH 0,08. Beru Euthyrox 100 a T3aT4 mám na dolní hlanici normálu, v psych.léčebně mě 2x upravovaly dle odběrů dávku, že mi prý hormony ŠŽ strašně skáčou. Nehrozí mi další zákrok pro příštitná tělíska? Mám za sebou již přes 20 narkoz a mozek už v normálním životě přestává fungovat. Děkuji za odpověď. Zdraví Viola

Odpověď odborníka:

Dobrý den, příštitná tělíska nemají na výši TSH vliv. Po odnětí celé ŠŽ TSH přirozeně klesá, takže není překvapivé, že je u Vás nízký.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: