Nizko polozena placenta

Dobry den, jsem v 18.tt a vcera mi byla na velkem ultrazvuku zjistena placenta na PS do DDS s cetnymi lakunami.Bylo mi receno, ze to v tomto tydnu nevadi, ale ja bych chtela vedet, jestli v tomto pripade je potreba se vyvarovat pohl.styku? Moc dekuji za odpoved, Adela

Odpověď odborníka:

dobrý den, styk je možný jen velmi opatrně, aby nedošlo ke krvácení. Časem se placenta posune výše růstem dělohy.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x