Nízko uložená placenta

Dobrý den, jsem těhotná 18tt +3. Při kontrole mi lékař sdělil, že mám nízko položenou placentu a malinko zasahuje přes porodní cesty. Žádné omezení mi nedal ani nic dalšího neříkal, jen že to bude určitě v pořádku. Na další kontrolu mám jít až za měsíc. Vím, že bych se měla šetřit, ale mám doma 18ti měsíční živé dítě, které musím zvedat, i když se snažím minimálně a obstarat domácnost. Chtěla bych se zeptat, jestli je v tomto týdnu normální, takto položená placenta a čeho se vyvarovat. Děkuji Radka

Odpověď odborníka:

V 18 týdnu to skutečně nic neznamená děloha se bude zvětšovat a tím i uložení placenty, nemějte předčasné obavy. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: