Nízky von willebrandův faktor

Dobrý den, může hodnotu von willebrandova faktoru ovlivnit aplikace injekce CLexanu cca 12 hodin před odběrem krve?? Hodnota von willebrandova faktoru antigen byla 25% (udávané rozmezí normálních hodnot laboratoře je 50-160 %) Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, nevím proč si aplikujete Clexane, ale hodnota Von Willebrandova faktoru by neměla být ovlivněna. Nezáleží pouze na hodnotách, ale také na projevech, jestli nemáte závažné projevy krvácení, není důvod se znepokojovat. Více Vám řekne lékař, který Vás na vyšetření odeslal.

MUDr. Zbyněk Cejnar
MUDr. Zbyněk Cejnar

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: