Noční vstávání kvůli užívání léků

Chtěl bych se zeptat jestli je nějaký problém,když bych ráno kolem 2 hodiny každý den vstal na 10minut a pak bych, ale hned šel zpátky spát. Je to kvůli tomu, abych si mohl dát masti na akné. Bude to mít na něco nějaký vliv ? Díky

Odpověď odborníka:

Neměl by to být žádný problém, když bez problémů zase usnete. Jen mě trochu překvapuje, že mast na akne plánujete mazat takto uprostřed noci, obvykle se masti plánují mazat tak, aby kvůli tomu člověk nemusel v noci vstávat.

MUDr. Magdalena Žáková
MUDr. Magdalena Žáková

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
 
Naposledy čtené: