Noha

Pane doktore,děkuji za vaší odpověď,nevím jestly jsem to popsal dobře a jestly došly i fotky,ale říkám že víc názorů a řešení je jen dobře.Na vojně v roce 1994-1995 jsem měl červené fleky víte asi jak to chodilo řekly mi,že to nic není a nejspíš růže to že je normální,po té se z flekú vytvořily útvary,říkám jím jako mráčky a až do teď (spaly),ale minulí týden mě natekla noha nad kotnikem kde se udělala trhlinka a vytékal z ní žlutý maz je to citlivé,když ležím vše je v pořádku a ani při chuzy to nevadí,jen 8 hodin na nohou v práci tomu dává zabrat a nateče to a v klidu to splaskne a je to lepší,Nechci přijít o práci těžko se schání a jistě víte jak je dnes vše těžké,proto se nechci ulejvat,jestly se mi podaří zkusím poslat ty fotky a ještě jednou moc děkuji za Váš čas vážím si toho moc a moc děkuji.

Odpověď odborníka:

Tady bude namístě se onrátit na kožní ambulanci, která stav posoudí, na internetové forografii stav není zcela dobře vidět. Jistě ošetření puchýřků, krytí spolu s desinfekcí. Zamřit se bude potřeba na možnou plísňovou příčinu. Jistě denně měnit ponožky a desinfikovat obuv. Konkretně pomůže kožní lékař - dermatolog.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
-9 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x