Noha v sadre

Dobrý deň. Minulý týždeň som krivo stupila a mám zlomeninu bázy V. metatarsu. Noha je týždeň v sadre. Nedostupujem, chodím o barlach. Picham si aj Fraxiparine do brucha. Nemám žiadne bolesti, len tam kde som mala opuch cítim také štipanie a je to veľmi horúce..Je to ok?,alebo mám ísť k lekárovi. Vopred vám ďakujem za vašu odpoveď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, postup léčby je v pořádku,určitá bolest v místě zlomeniny samozřejmě přetrvává, po 3 týdnech je možné sádrovou dlahu doplnit na chodící sádru s podpatkem, nebo je druhou variantou ortéza na zbylé 3 týdny, celková doba fixace by tedy měla být asi 6 týdnů. Nicméně předpokládám, že jste zvána na kontroly vč. RTG, takže obtíže sdělte při kontrole. Kdyby se zhoršovaly, tak jděte raději dříve.

MUDr. Petr Majtan
MUDr. Petr Majtan

Pracoviště: Chirurgická klinika Fakultní Nemocnice Motol

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: