Nohy do x

Moje dcera má 5 let a dnes jsem si všiml že má nohy možná trošku do X ale nejsem si jistý zda to tak je nejsem odborník a proto Vás prosím o Váš názor jestli bych to měl řešit nebo ne.

Odpověď odborníka:

Lukáši, je to tak. Navštivte ortopeda, napíše vám vhodné vložky do bot, doporučí vhodnou obuv. Ze sportů je zvláště vhodná jízda na kole. Vada se potom většinou upraví. Více nelze takto na dálku poradit, jinak vyšetření je nutné provádět v pozici, kdy kolínka jsou zcela u sebe, takže přiložená fotka je pouze orientační. Hezký den. Dr. Krákora M.

MUDr. Martin Krákora
MUDr. Martin Krákora

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktický lékař pro dospělé, Klášterec nad Ohří

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: