Nohy do x

Dobry den, mam znamou a ta ma nohy docela hodne do "X", zajimalo by me jestli to muze mit vliv na opotrebeni kloubu nebo jestli s tim muzou byt v budoucnu nejake problemy, popripade jestli se tento esteticky problem da nejak operatvine resit. Dekuju.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, opotřebení kloubů může ve vyšším věku nastat, ale pouze, pokud jsou nohy opravdu extrémně do X., kdy zároveň má pacient potíže s chůzí Operační úprava stavu se provádí, pouze pokud by tvar nohou bránil Vaší známé v pohybu - kdyby například nebyla schopna chodit.

Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: