Nolicin a minerva

Přeji hezký den, chtěla bych se zeptat ohledně účinků dvou léčiv. Už asi 3 roky užívám HA Minerva a dnes mi doktor předepsal na močové potíže Nolicin 20/400mg. Chci se zeptat, jestli může užívání Nolicinu snížit účinek mé hormonální antikoncepce??? Předem děkuji za odpověď a přeji krásný den.

Odpověď odborníka:

dobrý den, přípravek by neměl snižovat účinnost antikoncepce:)mějte fajnový den

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: