Nolicin a "snažení se" o miminko

Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Přítel byl na kontrolní spermiogram, kde mu bylo zjištěno příliš mnoho leukocytů ve spermatu..Proto ho má lékařka raději poslala k urologovi, který mu v moči nic nenašel, ale pro jistotu mu napsal lék Nolicin na 20 dní (dvě balení) chtěla bych se zeptat, zda se v době užívání Nolicinu můžeme normálně snažit o miminko? Nevadí to? Má Nolicin nějaký vliv na spermie? Moc děkuji Romana

Odpověď odborníka:

Neobávejte se,Nolicin na spermie vliv nebude mít. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: