Nolicin x hak

Vážená paní doktorko, všude na internetu čtu sporné věci o účinku HAK s antibiotiky. Prosím Vás tedy o radu. Minulý tyden jsem začala užívat Nolicin 2x denně pro zánět MM. Můj gynekolog mi sdělil,že by tento lék neměl ovlivnit účinek HAK Sunya,které užívám,ale doporučil mi použít kondom. Jenže jsme asi byli jedni z mála,kterým kondom prasknul (včera). HAK beru pravidelně,nyní mě čeká sedmidenní pauza. Tímto Vás prosím a Váš názor coby odborníka,zda je nějaké riziko otěhotnění. Děkuji,s přáním pěkného dne,Lenka

Odpověď odborníka:

Dobrý den, vzhledem k tomu, že by účinek HAK neměl být snížen při užívání Nolicinu, neměla byste otěhotnet.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: