Noliciv vs. yaz

Dobrý den, Přítelkyně užívá HA Yaz a zároveň bere proti zánětu ledvin antibiotika Nolicin. Chci se zeptat jestli antibiotika mají vliv na účinek antikoncepce nebo ne. A pokud mají tak jaký a jestli má vliv větší časový rozdíl mezi spolknutím antibiotik a HA.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, tato antibiotika by neměla snižovat účinek antikoncepce.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Trombóza kvůli antikoncepci? Velmi ojedinělá
Články: Trombóza kvůli antikoncepci? Velmi ojedinělá
Média se v současnosti plní...
S křečovými žilami pomůže příroda
Články: S křečovými žilami pomůže příroda
Křečové žíly mohou na jedné...
Infekční mononukleóza
Články: Infekční mononukleóza
Infekční mononukleóza je...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Naposledy čtené: