Norethisteron

Dobrý den, po tomto léku který jsem brala 10 dní značně přibrala, tedy ne na váze ale nalila jsem se vodou a mám břicho jako kdybych byla v pátém měsíci těhotenství doktor mě řekl že je to reakce na hormon a že se to časem možná zlepší. nevíte o jiné možnosti jak se těmto lékům vyhnout. Dostala jsem je že mám rozházený menstr. cyklus a byla mi nalezena zvětšení cista. Prosím o radu jsem z toho už v depresích.Děkuji moc.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Andi01! Vaši léčbu musí vést jeden lékař a to nejlépe takový, který Vás vidí a může s Vámi pohovořit tváří v tvář. Nežádoucí účinky léčby mohou být kdykoli důvodem k jejímu zastavení. Promluvte si o tom co nejdříve s gynekologem.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: