Norethisteron 2x po sobeˇ

Dobrý den. Minulý měsíc jsem brala Norethisteron na oddálení menstruace a tento měsíc bych potřebovala menzes oddálit znovu. Mohu brát Norethisteron 2x po sobě?

Odpověď odborníka:

Můžete. S pozdravem dr.Lidák

MUDr. Petr Lidák
MUDr. Petr Lidák

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Panochova nemonice Turnov

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Syfilis
Články: Syfilis
Syfilis, lues, příjice...
Hemoroidy
Články: Hemoroidy
Hemoroidy, žilní městky...
Ke správné diagnóze Běchtěrevovy choroby vede dlouhá cesta, ale vyplatí se
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: