Norethisteron

dobrý den,mám vážný dotaz,pan doktor mi předepsal norethisteron,z důvodu úprav menses,jenže asi 5.den braní,mě strašně bolí nohy-křečové žíly,dělají se mi malé modřinky,nevím co dělat..Může to být z tohoto léku???příbalový letáček jsem četla,a nevím zda mám brát léky dále,děkuji za odpověď.Bára

Odpověď odborníka:

Rozhodně nepokračujte v užívání,pokud vás začaly bolet nohy po začátku léčby příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Jste po operaci srdce? Připijte si (alkoholem) na zdraví!
Články: Jste po operaci srdce? Připijte si (alkoholem) na zdraví!
Mezi lidmi je rozšířena...
Mužský orgasmus
Články: Mužský orgasmus
Mužskému orgasmu předchází...
Pravidelné užívání aspirinu může zvýšit riziko Crohnovy nemoci až pětinásobně
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Gynekologické vyšetření
Články: Gynekologické vyšetření
Co by mělo zahrnovat...
Rektoskopie
Články: Rektoskopie
Rektoskopie je endoskopická...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: