Norethisteron

Dobrý den, v den svatby mi vycházejí měsíčky, proto mi pan gynekolog předepsal tyto hormony.Ale mám problém s akné.Není to nějak hrozně rozsáhlé nebo hnisavé, ale jelikož tyto lkéky obsahují hormony, je možné, že by mi to pomohlo i proti tomu akné? děkuji moc

Odpověď odborníka:

Pokud budete užívat Norethisteron krátkodobě (předpokládám, že ano), pravděpodobně nepocítíte změnu. Při dlouhodobém užívání může Norethisteron akné dokonce i zhoršit. Pokud se nechystáte hned po svatbě otěhotnět, požádal bych gynekologa o předpis hormonálního preparátu vhodného při akné (např. Diane-35).

MUDr. Jan Vachek
MUDr. Jan Vachek

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
Norethisteron | Od: Alice | 21.7.2015 12:29
Dobrý den, jedu k moři na dovolenou a gynekolog mi předepsal tento prášek na oddálení menstruace. Mám ho začít brát týden před očekávaným termínem menstruace vždy 2x denně. Za jak dlouho po vysazení těchto léků mám očekávat menstruaci? Děkuji za odpověď
reagovat
re:Norethisteron | Od: uLékaře.cz | 28.7.2015 11:06
Dobrý den, děkujeme za dotaz. Avšak aby Vám lékař
mohl odpovědět, poprosím Vás, abyste dotaz
zkopíroval a vložil jej přímo do poradny na těchto
stránkách:http://www.ulekare.cz/poradna-
rozcestnik.
V poradně se Vám bude lékař věnovat.

Děkujeme a doufáme, že vše bude v pořádku.
reagovat
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x