Norethisteron

Dobrý den, je mi 17 let a v létě bych potřebovala oddálit menstruaci na 5-6 týdnů. Nevím, zda je možné použít Norethisteron, v jakém množství užívat a zda je spolehlivý. Zkušenosti s tím mám ale pouze na 11 dní ..Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

V tomto případě by bylo nejlepší řešení kontinuální užívání antikoncepce,dohodněte se s vaším lékařem Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Čisté zuby se nekazí a šetří peníze
Články: Čisté zuby se nekazí a šetří peníze
Zapomeňte na dědičnost a...
Podezření na kýlu? Poraďte se on-line!
Články: Podezření na kýlu? Poraďte se on-line!
Kýly patří k nejčastějším...
Parkinsonova choroba
Články: Parkinsonova choroba
Parkinsonova choroba je...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Mužský orgasmus
Články: Mužský orgasmus
Mužskému orgasmu předchází...
Chemoterapie poškozuje spánkový rytmus
Články: Chemoterapie poškozuje spánkový rytmus
Spánek představuje šanci...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: