Norethisteron

Dobrý deň, chcela by som sa spýtať,.. užívala som Norethisteron počas prvých dvoch dňoch menštruácie, s priatelom sme mali prvý pohlavný styk. Teraz mi mešká menštruacia už týždeň no mamatest bol negativny. Môže byť meškanie menzesu spôsobené užívaním Norethisteronu počas cyklu?..

Odpověď odborníka:

Nevím proč jste užívala při menses Norethisteron, ale rozhodně není antikoncepce, takže gravidita je možná, udělejte si kontrolní gravitest, který je positivní již 5-6 den po koncepci s odstupem asi týdne. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: