Norethisteron

Dobrý večer, s přítelem se rok snažíme o miminko, ale za poslední rok jsem měla menstruaci asi šestkrát a to vždy až po vyvolání injekci, nyní mi má gynekoložka předepsala norerhisteron, ale dle příbalového letáku i zdejších dotazů a odpovědi, je tento lék spíše na oddálení menstruace, což já vlastně nechci, spíše naopak. Tento prášek mám předepsaný brát třikrát denně. Můžete mi prosím poradit zda mám tento lék vůbec začít užívat. Přeji hezký večer

Odpověď odborníka:

Těžko znát úvahy gynekoložky, ale Noreth. se používá většinou na zástavu krvácení, nebo oddálení menses. Pro léčbu sterility není ideální- nepoužívá se,a ani tato vysoká dávka - snad chce navodit pravidelný menstruační cyklus - nevím a těžko mohu soudit její postup a úvahy.. Zatím bych doporučil potravin. doplněk NosiFol- pak úpravu cyklu a stimulaci zrání vajíček např. Clomidem

MUDr. Jiří Bastl
MUDr. Jiří Bastl

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Privátní ambulantní zařízení Gynosan, s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: