Norethisteron

Dobrý den, chystám se začít užívat norethisteron, kvůli posunutí menstruace mimo termín svatby. Lékař mi doporučil začít užívat norethisteron 3 dny před předpokládaným začátkem menstruace. Chtěla bych se zeptat, jestli po dobu užívání norethisteron působí jako antikoncepce nebo jestli je možné v průběhu užívání norethisteronu otěhotnět.

Odpověď odborníka:

Bohužel nikoliv,Norethisteron nepůsobí jako antikoncepce. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: