Norethisteron a mensturace

Dobrý den, koncem července jsem brala prášky norethisteron na posunutí menstruace. Po vysazení jsem dostala menstruaci cca 3. den a vše bylo v pořádku. Avšak po 14ti dnech jsem dostala menstruaci opět. Chtěla bych se proto zeptat zda to může být způsobeno ,,hormonálním šokem" z těchto prášků.. Děkuji předem za odpověď.

Odpověď odborníka:

Ne,účinek Norethisteronu byl již odbourán,to se projevilo tím prvním krvácením,zde šlo o nepravidelné děložní krvácení, kdyby se opakovalo zajděte na gynekologii jinak normální menses by měla přijít v obvyklém intervalu po prvním krvácení. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: