Norethisteron a pigmentové skvrny

Dobrý den, chtěla bych v září odjet na dovolenou a bohužel by mi měla v tomto období přijít menstruace. Byl mi na oddálení menstruace doporučen Norethisteron, ale lékař mě upozornil, že je možný výskyt pigmentových skvrn během užívání Norethisteronu spolu s pobytem na slunci. V příbalovém letáku jsem se ale nic takového nedočetla a tak se chci zeptat zda je na tom něco pravdy. Předem děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Neobával bych se toho příjemnou dovolenou

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x