Norethisteron a těhotenství

Dobrý den, snažíme se s přítelem o miminko. Antikoncepci neberu již rok. Ale snažíme se teprve nyní. Ale nyní beru lék Norethisteron. Tak se chci zeptat, zda je možné otěhotnět když tento lék beru a pokud ano, může to nějak plod ohrozit?? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Norethisteron je v graviditě kontraindikován, je vhodné při léčbě tímto přípravkem použít kondom. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: