Norethisteron a tehotenstvo

Dobrý deň, Som tehotná v 12. týždni. Otehotnela som neplánovane, a počas tehotenstva som brala 3 dni Norethisteron na oddialenie menštruácie, asi 3 tabletky. Samozrejme som netušila, že môžem byť tehotná. Mohla som byť asi v 1.-2. týždni tehotenstva, keď som ich brala. Myslíte, že sa mám obávať, že dieťatko bude mať nejakú vadu? Zatiaľ tehotenstvo prebieha bez problémov. Ďakujem za odpoveď.

Odpověď odborníka:

3 tablety jistě těhotenství neublížily. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Psychiatrické vyšetření
Články: Psychiatrické vyšetření
Jako psychiatrické...
Zkušenosti veterináře - rozhovor druhý
Články: Zkušenosti veterináře - rozhovor druhý
Během měsíce srpna 2007...
Zapomínáte na pilulky? Zkuste jinou formu antikoncepce!
Články: Zapomínáte na pilulky? Zkuste jinou formu antikoncepce!
Pokud máte problémy s...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Štítná žláza a oči: větší souvislost, než se zdá
Články: Štítná žláza a oči: větší souvislost, než se zdá
Štítná žláza a oko – dva...
Léčba nádoru mozku – co zabírá?
Články: Léčba nádoru mozku – co zabírá?
Nádorů mozku je několik...
Léčíte se s vysokým tlakem? Hlídejte si oči
Články: Léčíte se s vysokým tlakem? Hlídejte si oči
Dříve platné teorie o tom...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: