Norethisteron, clostilbegyt

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda je možné užít norethisteron na oddálení menstruace z důvodu dovolené a jakmile menstruace přijde, užívat clostibegyt dle pokynů lékaře na otěhotnení. Jde mi o to, zda norethisteron nebude mít negativní účinek na možnost otěhotnění pomocí clostybegytu. Děkuji velice za odpověd.

Odpověď odborníka:

dobrý den, vadit by to nemělo.oba léky mají jiný účinek na jiné úrovni.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: