Norethisteron při operaci

Dobrý den, mám podstoupit artroskopii kolene a vychází mi menstruace zrovna na datum operace. Je možné použít prášky na oddálení menstruace - Norethisteron? Děkuji.

Odpověď odborníka:

Ano je to možné,nezapomeňte na to upozornit při příjmu do nemocnice. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: