Norethisteron zentiva por

Dobrý den chci se zeptat s dotazem.Ze jsem se dnes byla zeptat mé gynekoložky na pášky odsunutí m.cyklu na skrze dovolenou.Rekla mi,že by to nebyl problém,pokud je budu chtít,že mi je předepíše.Mám už asi pul roku telísko.Krvácím jen tak slabě a 4 dny,proto se to tak dlouho táhne mi přijde.Tělísko jsem zvládla bez problemu,za živa a je mi 17 let.Není možné,kdybych brala norethisteron a mám v sobe telísko,že kdybychom měli s přítelem sex,tak bych neměla otehotnet?Jak moc je žen,které mají více nevolností.Myslíte že i já bych je mohla mít.U menstruace nemám žádné problémy.Tak i u nasazení telíska,jsem krvácela první 2 dny .

Odpověď odborníka:

Dotaz na otěhotnění nechápu,chrání vás tělísko, menses jde Norethisteronem odsunout, ale pokud krvácíte je slabě a 4 dny je otázka, zda je to potřebné,jinak to není problém. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x