Nos

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli je možné jít na plastiku s takovýmto nosem. Jedná se především o malý hrbolek na hrbetu nosu,velké chrupavce a minaturní nozdry, díky kterým se mi těžko dýchá. Myslím si že kdyby se zmenšila chrupavka, tak že budu mít nos více prohlý a kdyby se narovnal i ten hrbolek tak by byl můj nos k poměru k mému obličejí dost malý. Opravdu nevím co s tím chci mít rovný nos a také chci aby se mi lépe dýchalo.

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Operacemi nosu se nezabývám, ale na našich odborných setkáních byly úspěšné zákroky u podobných přpadů prezentovány.Věřte vybranému operatérovi a nechte na něm, jaký operační postup zvolí. Hodně štěstí, MUDr. Remeš

MUDr. Robert Remeš
MUDr. Robert Remeš

Specializace: Plastická chirurgie
Pracoviště: Plasticare s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: