Nošení dětí

Dobrý den, ráda bych znala Váš názor na nošení malých dětí v tzv. ergonomických nosítkách typu Manduca. Mám 4 měsíční dcerku a o koupi takového nosítka uvažuji. Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, nosítka jsou vhodná pro děti, které stabilně udrží hlavičku, především ty, které již dokáží samy sedět. Můj názor je ten, že pro dítě je podstatně vhodnější kočárek. hezký den

MUDr. Veronika Šabatová
MUDr. Veronika Šabatová

Specializace: Pediatrie
Pracoviště: Pediatrická klinika Thomayerova nemocnice

Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: