Nosič streptokoka

Dobrý den, prosím jaké je riziko pro plod, když bych chtěla otěhotnět s nosičstvím streptokoka pyogenes? Děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pro plod riziko nevidím, snad jen že v těhotenství vy budete potřebovat antibiotika ( při propuknutí nějaké infekce u vás) které nebudou pro grav vhodná.. riziko přenosu na plod při porodu posoudí v porodnici a provedou potřebné kroky.

MUDr. Jiří Chaloupecký, MBA
MUDr. Jiří Chaloupecký, MBA

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Medic Centre s.r.o.,
Gynekologicko porodnická klinika 1. LF UK a Nemocnice Na Bulovce

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: