Nosní dutiny

asi 14 dní mě bolí obě nosní dutiny,často trpím na zánět dutin,před pěti lety mě byli odstraněny polipy a vyvrtány dirky do dutin,proto že mi byly dělány časté punkce a mám tvrdé kosti,ted mívám záněty tak dvakrát za rok ,chtěla jsem se zeptat zda neléčený zánět dutin může mít následky ,sice nemám horečku,ale pořád mám takovou pachut v ústech a veliké slinění nikdy před tím jsem to neměla a mám bolavý nos a občas vysmrkám i krev , mám alergii na lepek a kravské mléko,před časem jsem měla malou rýmu,ale ta se stratila,ale bolesti dutin stále zůstávají děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, následkem může být chronický zánět vedlejších nosních dutin s nosní neprůchodností, bolestmi hlavy...nebo poruchy čichu....nebo může zánět v nepříznivých případech přejít i na mozkové pleny nebo mozkovou tkáň. Popsané obtíže by měl v každém případě vidět a vyšetřit ORL lékař.

MUDr. Magdalena Žáková
MUDr. Magdalena Žáková

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x