Nosní kapky afrin mentol v těhotensví

Dobrý den pane doktore, jsem ve 21. tt a přepadla mě velká rýma. V lékárně jsem dostala na doporučení lékárnice nosní kapky Afrin. Chtěla jsem se zeptat, zdali nějak nemohou ovlivnit plod i při správném užívání. Děkuji. Hezký zbytek dne. Andrea

Odpověď odborníka:

Nemusíte mít obavy plod nebude nijak ohrožen. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Umělé oplodnění jen do padesátky
Články: Umělé oplodnění jen do padesátky
Mít dítě v pokročilém věku...
Jak usnadnit hojení po trhání zubu
Články: Jak usnadnit hojení po trhání zubu
Zubařské křeslo není zrovna...
Ucpaný nos může upozornit na další zdravotní problém
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Naposledy čtené: