Nosní mandle

Můj syn(12let)trpý chrápání,rýmou a špatně slyší na levý ucho doktor říká že to může být velký nosní mandle,ale nevíme si rady??operace probíhá při narkóze?bolí to??díky

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Danieli, pokud kvůli větší nosní mandli syn i špatně slyší, je zákrok namístě. U dětí se provádí v celkové narkóze. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: