Nosní mandle

Chtěla bych se zeptat včera jsme podstoupili odstranění nosních mandlí u 5letého dítěte a začíná pokuckávat je to normální reakce??Říká že ma hleny v krku!!Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, reakce je to zcela normální, nemusíte mít strach. Obtíže by měly samy časem ustoupit. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: